Sport, fritid & hage

MX Etne


T: 53 75 70 00
 
E: etne@mx-sport.no
W: mx-sport.no
 
Sports- og fritidsutstyr for hele familien på 400 kvadratmeteri, med stort utvalg innen det du måtte trenge for å utøve dine sportslige interesser. Vi holder til ved kaien i sentrum, og du er hjertelig velkommen til oss! Besøk oss på Facebook her.


Sport1 EtneT: 53 75 62 10 
E: sport1@sport1.no
W: sport1.no

Det er mye aktivitet i Etne og områdene rundt, blant annet enorm trafikk i retning Røldal og Haukelifjell i helgene. Derfor har vi et bredt utvalg av bekledning, nordiske ski og alpint samt tur- og sportsfiskeutstyr. Vi har dessuten et komplett sykkelutvalg og eget sykkelverksted som gjør alt fra å ta vårservice på sykkelen til å bygge hjul etter kundens ønske.


Elitefoto Øyjord

T:53 75 61 71
E: oyjord@elitefoto.no
W: øyjord-foto.no

Me er ein del av Norges største fotokjede, Elite Foto, og der har me vore medlem heilt sidan starten i 1985. For få år sidan vart me kåra til den beste Elite-butikken i landet, noko me som driv er stolte av! Hos oss har me fotograf som tek seg av fagfotograferinga, ein rammeverkstad som dekker omtrent alle tenkelege behov, me har eigen lab for bildeproduksjon - og sjølvsagt alt anna ein kan forvente av ein Elite Foto-butikk. 

Montér Etne

T: 
468 43 000 
E: etne@monter.no
W: monter.no

Hos Montér i Etne Senter får du hjelp til å løse både små og store utfordringer når du skal bygge nytt eller gjøre forandringer hjemme eller på hytta.

Velkommen til oss! 
BoGrønt Etne Hagesenter

T: 53 75 67 00

E: etne@bogront.no
W:bogront.no


Etne Hagesenter ligg midt i Etne, og er det einaste hagesenteret i kommunen. Me produserer sommarblomster sjølv, samt pottar rosene og ein del vintergrønt. Ellers er vareutvalet stort sett det som trengs til hagen, og hvis du ikkje finn det du treng kan me oftast skaffe varer på kort varsel. Velkommen til hagehandel! Felleskjøpet

T: 
53 77 11 30

E: butikk.etne@fkra.no
W: merenndutror.no

Fk-butikken i Etne har meir enn du trur av varer til landbruk, hus og hage - stikk innom eller sjå nettsida vår HER.

Etne Elektrosenter

T: 
53 75 60 95 
E: etne@online.no
W: expert.no

Vi er en del av Expert-kjeden, ledende forhandler av forbrukerelektronitt i Norden. Besøk oss i butikken vår sentralt i Etne for gode tilbud og personlig rådgivning på alt fra mobiltelefoner til bilstereo-løsninger! 


Viser 3 artikler
Extension
Sorter 
 
Extension
x0003 
x0001 
x0002 
Viser 3 artikler